Musikalsuccén Flashdance till Ericsson Globe @Ericssonglobe #Flashdance

Flashdance2017_LiveNation_Nyhetsbrev

MUSIKALSUCCÉN FLASHDANCE TILL ERICSSON GLOBE

Den 17 och 18 mars förvandlas Ericsson Globe till en gigantisk diskokula när succéuppsättningen av Flashdance återvänder till Stockholm. Musikalen som baseras på filmklassikern från 80-talet sågs av 140 000 personer när den spelade på China Teatern. Nyligen släpptes arenaturnén och tack vare det enorma intresset kan vi nu addera Ericsson Globe till turnéplanen. Så nu får stockholmarna en ny chans att uppleva den hyllade musikalen!

Biljetterna till Flashdance i Stockholm släpps via Livenation.se på lördag den 1 okt kl 9.00.


Filmen Flashdance banade väg för en rejäl dansvåg på 1980-talet, mycket tack vare sitt soundtrack som är fyllt av hits med artister som Irene Cara, Donna Summer och Kim Carnes. Med start den 10 februari åker den hyllade scenversionen från China Teatern och The Theatre ut på turné. Senast i raden av åtta inbokade städer är Stockholm där musikalen intar en av landets största arenor, Ericsson Globe. I uppsättningen spelar musikalstjärnorna Hanna Von Spreti (tidigare Lindblad) och Karl Dyall i en stor ensemble på hela 30 personer.


Den dansexplosiva, romantiska och musikaliska Flashdance är den upplyftande berättelsen om en ung kvinnas kamp för att bli självständig, finna kärleken och förverkliga sin dröm. Med spektakulär dans, romantik och en stor portion humor sprakar musikalen av medryckande 80-talshits som till exempel den Oscarsbelönade titellåten Flashdance – What A Feeling, Maniac, Gloria, Manhunt och I Love Rock n’ Roll.

När den kritikerrosade musikaluppsättningen nu återvänder till Stockholm är det i ett större format än någonsin tidigare. Biljetterna till föreställningarna på Ericsson Globe släpps via Livenation.se lördag den 1 okt kl 9.00.

Fenomenal... Storslagna shownummer. Hanna Lindblad briljerar” Aftonbladet
”En lysande flashback från 1983… En stor stjärna och en stark ensemble” Expressen
”En explosion av energi... glöder och pulserar” Svenska Dagbladet
”Snygg och effektiv 80-talsnostalgi” Dagens Nyheter

För regin står Anders Albien, renommerad för bland andra Dirty Dancing, Rock of Ages, Hairspray och Spamalot. Jennie Widegren från dansgruppen BOUNCE står för koreografin.

Flashdance på turné presenteras av Live Nation, 2Entertain och Vicky Nöjesproduktion.

Datum

10-11.2  Linköping, SAAB Arena
     18.2  Gävle, Gavlerinken Arena
     25.2  Luleå, COOP Norrbotten Arena
    4-5.3  Malmö, Malmö Arena
10-11.3  Helsingborg, Helsingborg Arena
17-18.3  Stockholm, Ericsson Globe Arena NYA DATUM!
    5-6.5  Göteborg, Scandinavium
12-13.5  Karlstad, Löfbergs Arena


Biljetter

Biljetterna till Flashdance på Ericsson Globe släpps på lördag den 1 okt kl 9.00 via LiveNation.se.

Post più popolari