Amerikanska a cappella-fenomenet Straight No Chaser återvänder till Sverige - 12.3 - Södra Teatern, Stockholm

Amerikanska a cappella-fenomenet Straight No Chaser återvänder till Sverige


För ett år sedan gjorde de succé på Maximteatern i Stockholm och nu är det klart att supergruppen från andra sidan Atlanten äntligen återvänder till Sverige. Lördagen den 12 mars tar Straight No Chaser sin andra Europaturné ”The New Old Fashioned Tour” till Södra Teatern i Stockholm.

Biljetterna släpps nu på fredag den 15 januari kl 09.00.


Straight No Chaser är något så ovanligt som en a cappella-grupp med en enorm fanbase. De är långt ifrån den klassiskt präktiga och något studentikosa bilden man får när man hör begreppet manlig a cappella-grupp. De har genom åren gästats på skiva av tinga namn såsom Jason Mraz, Phil Collins, Dolly Parton och de har gjort en hel drös hyllade TV-framträdanden som bidragit till denna succé.

Nu är de aktuella med nya albumet The New Old Fashioned som släpptes i oktober förra året. Från detta kan man bl.a. höra deras fantastiska tolkning of The Weeknds ”Can’t Feel My Face”. Videon ser du här.

Men framförallt är Straight No Chaser den äkta varan - tio fantastiska röster som tillsammans skapar häpnadsväckande musik och som med inslag av självdistans och humor berör alla i deras väg. Detta är något utöver det vanliga.

Datum

12.3 - Södra Teatern, Stockholm


Biljetter

Biljetterna kostar 350 kr + serviceavgift och säljs via www.LiveNation.se och www.sodrateatern.com

Post più popolari