ELTON JOHN AND HIS BAND MINDEPARKEN, AARHUS 4. JULI @eltonofficial

Live Event Aarhus A/S & Live Nation præsenterer
ELTON JOHN AND HIS BAND
MINDEPARKEN, AARHUS
4. JULI


Albumaktuelle Elton John besøger for første gang Mindeparken i Aarhus til juli.
Med udsigt til Aarhus bugten og omkranset af skovene omkring Marselisborg kommer Mindeparken til at udgøre en perfekt ramme, når verdensstjernen Sir Elton John ligger sin koncertturné forbi smilets by. Mindeparken, som ligger i gå afstand fra Aarhus centrum foran Marselisborg slot, vil med dette besøg således for første gang i nyere tid danne rammer om et internationalt topnavn.
Elton John behøver næppe den store præsentation, for igennem sine 45 år som udøvende kunstner har Elton John opbygget en karriere der er svær at overgå. Med mere en kvart milliard solgte album og utallige priser, inklusiv 6 Grammy Awards, kan man umuligt fornægte den indflydelse han har haft i musikbranchen, og for generationer af musikere og musikelskere.
Gennem sin karriere har Elton John haft over halvtreds nummer 1 hits, blevet indviet i Rock And Roll Hall Of Fame, blevet adlet og rangerer som den største mandlige artist i verden af det prestigefyldte Billboard Magazine. Vi husker alle den tårevædende version af ”Candle In The Wind” som Elton fremførte ved Prinsesse Dianas begravelse, en sang som i dag, med sine 33 millioner solgte eksemplarer, fortsat er den mest solgte sang i historien.
Til februar udgiver han sit 33. studiealbum ”Wonderful Crazy Night”, der blandt andet indeholder den smittende første single ”Looking Up”. Albummet er co-produceret af Elton og T-Bone Burnett og indspillet i The Village i Los Angeles. Albummet markerer først og fremmest Eltons fantastiske og uudtømmelige sangskriver-partnerskab med Bernie Taupin. De ti stemningsfulde sange på ”Wonderful Crazy Night”, repræsenterer det nyeste skud på stammen af deres venskab gennem 48 år.
Hvis man forudbestiller albummet på iTunes, får man singlen ”Looking Up” med, som gratis download: http://po.st/WCNiTpr
Elton John har altid leveret et spektakulært show, og han lægger hjerte og sjæl i hver eneste koncert. Han turnerer fortsat verden over, og vi er stolte af at kunne præsentere Elton John i Mindeparken i Aarhus med fuldt band, som en del af sin ”Wonderful Crazy Night Tour”.
Facebook: https://www.facebook.com/EltonJohn - Twitter: @eltonofficial  - Instagram: @eltonjohn

Dato

Mandag 4. juli 2016 - Mindeparken, Aarhus

Billetter

Billetpriser: 760 kr + gebyr
Billetsalget starter mandag 14. december kl. 10.00 via livenation.dk og billetnet.dk
Der vil være presale for Jyske Bank kunder og medlemmer af udvalgte ’Mit Aller’ fordelsprogrammer fra torsdag 10. december kl. 10.00 (og 24 timer frem). Læs mere på www.jyskebank.dk/musikken og www.mit.aller.dk/eltonjohn